keskiviikko 26. syyskuuta 2012

PIKOOS FRIIDOM ISINT FRII

Uutta ja ennen julkaisematonta HD-miestä...

HD-mies istahti paikkerhenkisen kahvilalaiva Eskopiipon kannelle ja pienissä homeen värisissä silmissä loisti kyynel. Poliisit olivat antaneet sakot liian äänekkäistä erikoisvalmisteisista khastömmeid-pakotangoista, joihin oli Amerikassa porattu keskireiät. 
Hänen pitäisi muurata reikiä pienemmäksi jolloin saund of friidom kuihtuisi päälle polkaistun trippimehutetran pihinäksi. Minkä äänen perässä silloin yksinäiset yh-äidit juoksisivat? Kuka sitten ihailisi amerikan valkojalkakalkkunan liitoa? HD-mies päätti ettei tanssi minkään smurffiryhmän pillien mukaan, kääri Kiinasta tilatun kenuine H-D takin hihat ja soitti suoraan police finlandin presidentille Mikko Naperolle ja lausui suorat sanat. "Se ei teille kuulu jos mun ärley tzsävitsönissä on khastömmeidtangot ja eikö teillä ole muuta tekemistä kuin kiusata rehellisiä truu paikkereita?" 

Puhelimen toisesta päästä kuului jotain änkytystä ja HD-mies löi luurin niin lujaa korvaan, ettei maltese-skull-fleim päärättiä pystynyt viikkoon pitämään kipeän korvalehden takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti