keskiviikko 26. syyskuuta 2012

PAIKS AAR PILT VOOR PAIKIN

Uutta ja ennenjulkaisematonta HD-miestä...


HD-mies istua tönötti vakiopaikallaan piraattihenkisen paikkerlaiva Eskopiipon terassilla ja ahmi rispektiä ylikampaus pälvikaljun päällä lepattaen, kun persaukiset asuntovelalliset ihailivat kiiltävää pyörärivistöä tietäen, että:
 a) niillä ei ole koskaan varaa ostaa harrikkaa
 b) pyörät on ihan helvetin hienoja ja niillä saa pillua
 c) niistä ei olis kivikoviksi truupaikkereiksi kuten meistä

 Harvinaisen, mutta mahantäytisen rispekthetken katkaisi jälleen komea spektaakkeli, kun eräs Head of Gotkan memperi saapui parkkiin yleisömeren editse jalat komeasti lepuuttajilla. Näytös olisi ollut täydellinen, ellei hän olisi törmännyt rotvalliin, jolloin häpeällinen muisto tulvahti väkisinkin HD-miehen mieleen.

 Ollessaan vielä entisen hoitonsa kanssa, he olivat käyneet Euroopan kierroksella ajaen kertaalleen koko Tallinnan ympäri. Reissu oli sujunut hienosti, olihan pyörään asennettu virallisella jälleenmyyjällä skull spirit limited edition vintshiilti (keräilyharvinaisuus myyjä sanoi), jonka takaa oli mukava tähdätä pitkin Balkanin maanteitä ja kaartaa Tallinnan ainoan paikkeriravintolan parkkipaikalle. Laivaan ajo oli sujunut upeasti, koska rispekt oli purrut porauslautan matruuseihin ja hänet oli ohjattu etummaiseksi keulaportin viereen. HD-miehen olo oli ollut pakostakin hiukan prötevä.

 Laivan ankkuroituessa Suomen päähän HD-mies astui takaisin autokannelle ja mitä hän näkikään. Joku oli ajanut paskaisen pyöränsä hänen kiiltävän polttonpilletkhastomstyle ärley ztsävitsöninsä viereen! HD-mies kipitti tiukoissa nahkahousuissaan katsomaan ettei vaan joku kiinanpaska ole erehtynyt HARLEY PARKIN OUNLI ATHÖR VIL PI TOUVET paikasta. Juuri kun HD-mies oli päässyt kyykkyyn maha polvien päällä rekkamiehen hymy loistaen, tervehti joku häntä selkänsä takaa.
 - Moro, son mun pyörä.

 HD-mies nousi ylös ja näki miehen jolla oli mustat ajohousut, kulunut musta nahkatakki ja kädessään tankkilaukku, muttei missään lukenut millä merkillä hän ajoi. Kyseessä oli joku piiloittelija.
 - Tämä on varattu vain ärley ztävitsöneille!
 - Toi on kyl dyna sportti.

 HD-mies selitti nolona ettei tuntenut merkkiä, koska tankissa ei lukenut mitään. Tosin hirveän pahoillaan hän ei ollut koska vaikka porsesterit olivat kuumaa kamaa maturoituneiden tyttöjen hoodeeskenessä, mutta truu paikkereiden keskuudessa niitä pidettiin lasten pyörinä.

 - No minä vain katselin, että onpa putki käynyt kuumana. Mistässää olet tulossa, me oltiin emännän kanssa vähän Tsällinnää kiertämässä, sanoi HD-mies tietäen että nyt puhuttiin todellisista maileista.

 - Aamulla lähdin Auschwitzistä, just ehdin illaksi laivaan. Vähän vettä heitti matkalla.
 Ausvits? Häh! HD-miehen ylitseitsevarmaksi rutistelema naama lösähti takaisin iän kuluttamiin uurteisiinsa. Sehän oli ihan helvetin kaukana, Mosjoenin takana. Jätkä meinaa käydä ylpistelemään reissukilsoilla saatana, HD-mies tuumi, katkaisi reissukeskustelun murahtamalla jotain lyhyestä viikonlopusta ja käänsi selkänsä. Loukattu itsetunto vaati eheytystä ja hän päätti siltä seisomalta näyttää miten laivasta lähdetään tyylikkäästi isolla moottorilla. Siinähän jää kelaamaan hernepyssyään.

 Tynasportsterimies hymyili kuitenkin vienosti paskaisen ztsävitsöninsä vieressä ja kiinnitti tankkilaukun paikoilleen. 

 HD-miehen hoito otti (pakotettuna) kuvan, kun HD-mies poseerasi pikku Euroopan kierroksen päätteeksi kilometrejä ahmineen pyöränsä vieressä. Olipahan Eskopiipolla niitä kuvia sitten näyttää, olihan pyörät tehty kuitenkin ajamista varten. Se on sitten ihan sama jos joku tyttöpyöräilijä on käynyt jossain persiessä.

 HD-mies loikki yhdellä jalalla puoli persettä nahkahousuista ulkona ja sai kuin saikin jalkansa satulan yli. Sitten eikun pyörä käyntiin (vaikka autoilijat saapuivat vasta autokannelle), kantapäillä äijäpakitus tylysti olan yli katsoen, hoidolle sotilaallinen kyytiin_nouse merkki peukulla ja eikun paraatipaikalle keulaportin eteen lähtöviivalle! "Töm-TöTöTöm-Töm-Töm-TöTöTöm" pyörä kävi reteästi suorilla kahstommeidvanshines-putkilla ja aina välillä HD-mies laski ilmoille sellaiset saund of friidomit, että tynasportmiehen lastenmoottorin puksutus katosi paksun pakokaasupilven sisään. 
HD-mies nauroi mielessään katsoessaan sitä tangossa väpättävän maltesepilletsaidmirrorin kautta. Vihdoin keulaportti aukeni, ulkona satoi tihuuttamalla ja HD-miehen pyörä huusi maantielle kuin kevään pillastuttama lehmä. HD-mies ampaisi liikkeelle pitkin sateen liukastamaa ajoramppia ja hoidon tissit tuntuivat ihanasti ristiselkää vasten. Tältä tuntui olla MIES!

 Nyt tynasportsterimies saa niellä sanansa, HD-mies ajatteli ja kasvoilta loisti ylpeys ja ennakkoluulottomuus. Saman tien pyörä kaatui märkään junakiskoon ja koko komeus levisi ajorampin eteen liikenteen tukkien, niin että rytinä kävi. Tynasportsterimies ajoi heti toisena, laittoi pyörän jalalle ja käveli HD-miehen kyljellään käyvää pyörää kohden. Autokannen liikenne oli täysin seis.

 - Kävikö pahasti, tsynasportsesteri-mies kysyi HD-mieheltä, joka ähki ja häpesi.
 - Vähän nilkkaan sattuu ai jai jai, sanoi HD-mies nilkkaansa pidellen ja tunsi tuhannen silmäparin tuijotuksen joka suunnalta.
 - Nostetaan tuo pyörä pystyyn.

 He nostivat pyörän sivujalalle, hoito haravoi sillä välin pinssit asfaltilta. Yleisöä oli ihan riittävästi kun kaikki autot joutuivat odottamaan spektaakkelin ajan. Mies kävi hakemassa maasta irronneen tuulilasin, löi sen HD-miehen syliin ja sanoi:- Ole hyvä.

 Tynasportsterimies katosi sateeseen. Autojonosta jo hätäisimmät soittivat ensimmäiset torventörähdykset. HD-mies ojensi skull spirit limited edition vintshiiltin hoidon syliin, nosti housuja ylemmäs ja vempautti jalkansa pyörän yli. Noyryytettynä ja häpeissään HD-mies mietti, että tästä tapauksesta pitää olla ihan hiljaa ettei saa lukea sitä jostain netistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti